Benvinguts al nou Sindi-Cat!


Benvingut/da al Sindi-Cat

EL Sindi-Cat és el primer sindicat que serà dirigit pel conjunt dels treballadors en actiu.

Fa uns anys, els treballadors més conscients del nostre país, van fundar organitzacions o sindicats. Ho van fer per defensar unitàriament els seus interessos i per aconseguir, mitjançant la negociació i la mobilització, millorar les seves condicions de vida i de treball.

Aquests es van anar estenent per les empreses, perquè els treballadors i les treballadores necessitessin una organització pròpia, amb un funcionament democràtic. Durant els anys de la dictadura franquista, van ser al capdavant de la lluita per intentar recuperar part de les llibertats democràtiques i nacionals.

Uns sindicats amb una influència real que vol créixer molt més per ser útil a canvi de posar en risc moltes vegades el lloc de treball i generar guanys i pactes d’estat en prejudici dels treballadors i treballadores del nostre país, i per això volem estar presents en tots els àmbits que puguem humilment arribar. És per això que neix aquest nou SINDI-CAT.

Sindi.Cat

Logotip del sindicat.

Sindi-Cat té molt clara la utilització de tots els recursos possibles i per aquest motiu ens neguem al fet que els grans sindicats tinguin subvencions i siguin fidels als seus afiliats i visquin dels seus propis ingressos, perquè d’aquesta manera es dediquin a defensar els drets dels treballadors i el nivell i qualitat de vida.

 

 


 

Vine amb nosaltres, veuràs el canvi.

Si vols més informació no dubtis en contacatar amb nosaltres. info@elteusindi.cat

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.