Noticies.


Notícies i Butlletí Digital, portaveu del Sindicat Independent i Demòcrata de treballadors de Catalunya (SINDI.CAT).

Notícies i Butlletí Digital, dos portaveus del Sindicat Independent i Demòcrata de treballadors de Catalunya (SINDI.CAT).

En aquest apartat, al costat de les notícies, iniciem el camí del nostre Butlletí Digital que és el portaveu del Sindicat on trobareu notícies, opinions i les nostres inquietuds a través de la col·laboració de tots. També notícies, sindicals, laborals i socials. Es tracta d’oferir un servei a l’afiliat, amb la il·lusió i el desig que sigui el butlletí de tothom a través de les seves aportacions, suggeriments i comentaris.

Podràs llegir-lo, descarregar-lo, fer-te una còpia i donar-lo a conèixer als altres.

Si vols participar en el Butlletí, o tens notícies importants no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a través dels següents correus:

comunicacion@elteusindi.cat o jubilats@elteusindi.cat

 

Últimes Notícies

Tarifes 2020 dels Serveis Juridics Laborals, Civics i Penals de Sindi.Cat

Amb la finalitat de continuar donant un servei econòmic i de qualitat als afiliats, i també als simpatitzants, els Serveis Jurídics de Sindi.Cat, han decidit actualitzar les Tarifes d’aquests serveis, per l’any 2020.   Consultar les Tarifes: 

0 comentarios

Butlletí Digital nº 18 Ene-Feb.

La recuperació del poder adquisitiu perdut, ha de ser una de les principals reivindicacions del nostre SINDI.CAT. Les empreses han de tornar a la plantilla tot l’esforç realitzat durant tots els anys més durs de la crisi. S’han fet alguns avenços al sector públic i al transport sanitari, però són encara insuficients. La clase treballadora […]

0 comentarios

Formación Sindical para Delegad@s 2020

Los afiliados/as son el activo más importante del Sindicato y los principales beneficiarios del servicio que SINDI.CAT ofrece. Entre estos servicios se encuentra una propuesta formativa muy completa, en la cual se incluye la presente oferta de formación sindical para el año 2020.

0 comentarios

Día 23 de Enero 2020. Cursillo de formación para Delegados.

0 comentarios

Calendario Laboral de 2020 en Catalunya (Con todos los Festivos)

0 comentarios

Oftalmología Cirugía Ocular – Oferta a Afiliados y Familiares

0 comentarios

Programa de Termalismo del Imserso. Temporada 2020

A través del Programa de Termalismo del Imserso el Estado español proporciona a los/las pensionistas, que por prescripción facultativa precisen los tratamientos que se prestan en los balnearios y que reúnan determinados requisitos, el acceso a precios reducidos a estos establecimientos. El Programa está organizado y financiado por el Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e […]

0 comentarios

Sistema para la Autonomía y Atención a la Dependencia

Sistema para la Autonomía y Atención a la Dependencia (SAAD) El Sistema para la Autonomía y Atención a la Dependencia (SAAD), es el conjunto de servicios y prestaciones económicas destinados a la promoción de la autonomía personal, la atención y protección a las personas en situación de dependencia, a través de servicios públicos y privados […]

0 comentarios

Oferta especial para Afiliados y Familiares de SINDI.CAT

0 comentarios

Vecologic – Oferta para afiliados en Toldos y Terrazas

 

0 comentarios
Últim Butlletí de notícies

Butlletí Digital nº 18 Ene-Feb.

La recuperació del poder adquisitiu perdut, ha de ser una de les principals reivindicacions del nostre SINDI.CAT. Les empreses han de tornar a la plantilla tot l’esforç realitzat durant tots els anys més durs de la crisi. S’han fet alguns avenços al sector públic i al transport sanitari, però són encara insuficients. La clase treballadora ens mereixem molt més que les escurrialles!!!

Aquest nou any, amb la possibilitat d’un govern “teòricament” de caire progressista, des de SINDI.CAT exigim que la reforma laboral sigui derogada i la recuperació inmediata dels drets perduts: La classe treballadora ja ha pagat el peatge de la crisi molt car…

Descargar (PDF, 1.08MB)