6 Delegats més


Avui hem de felicitar als companys i companyes de Sallent. Després de les eleccions sindicals del dia 31 d’octubre, el nostre sindicat serà representat per 6 delegats al nou comitè. Al LOT F els resultats van ser de 6 delegats per a Sindi.Cat i 3 delgats per a UGT, amb els següents vots: 47 a Sindi.Cat, 24 a UGT i 6 en blanc.

Una fita on ens deixa com a sindicat en una posició molt buscada, ja que amb aquests 6 nous delegats ja estem amb condicions de sindicat majoritari dins del nostre sector, per tant, ja estem dins de la taula de negociació del conveni del transport sanitari a Catalunya.

A partir d’ara ja tindrem veu dins del sector, una veu que ens va ser denegada amb estratègies barroeres, i que ens va portar a fundar aquest sindicat. En menys d’un any ja tornem a ser majoritaris, i el que és més important, AMB TOTAL INDEPENDÈNCIA. Un sindicat que el formem única i exclusivament treballadors.

Aprofitem una vegada més per felicitar a tots els companys i companyes que formen aquesta grup de treballadores i treballadors que es van unir per a defensar els drets de tots i totes. Endavant, junts ho farem possible.

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.