Bases funcionals i vestuari del SEM.


A causa de les últimes queixes que hem estat recollint al sector del transport sanitari, i concretament les que fan referencia al nou concurs del transport sanitari a Catalunya. Veiem adient penjar la documentació que en el seu dia el SEM va posar a l’abast de les empreses interessades a presentar-se a l’esmentat concurs.

Tothom podrà comprovar que els plecs que demana l’administració estan lluny de complir-se. Que la culpa no és només de les empreses que incompleixen aquests plecs, també ho és l’administració, ja que ella és la responsable de vigilar i obligar a les empreses perquè aquestes compleixin els plecs del concurs. Com es pot només vigilar els vehicles que estiguin ben bonics i llustrosos, ja que donen molt bona imatge. I als professionals que estan al peu del canyó no tinguin un mínim de consideració per part del SEM?

Com és possible que un concurs tan ben dotat econòmicament no es reflecteixi en les condicions laborals dels treballadors? Perquè el SEM no posa el mateix interes en les bases, les EPIS, i la roba com ho fa per als vehicles?

I com és que tot l’interès se l’emporta el servei urgent (TSU) i el servei programat (TSNU) no se’n parla, no es vigila. Que possiblement és l’ànec lleig del transport sanitari?

Pengem la documentació de la roba i les bases dels plecs del concurs per a aquells que ho vulguin consultar.

Descargar (PDF, 4.39MB)

 Manual d’identitat corporativa: empreses externes adjudicatàries de serveis de TSU.


[pgview file=”http://www.elteusindi.cat/wp-content/uploads/2016/01/Annex-1.7.-Peces-de-vestuari.pdf”] Annex 1.7: Peces de vestuari.


Descargar (PDF, 164KB)

 Annex 1.8: Bases funcionals.

 

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.