Butlletí nº 036 Ene-Feb. 2023


AQUEST 2023 SERÀ UN ANY AMB NOUS REPTES SOCIALS I LABORALS:

REFORMA DE LES PENSIONS A LA BAIXA, INFLACIÓ I PREUS DESCONTROLATS, SALARIS AMB INCREMENTS MODERATS QUE CREIXEN PER SOTA DEL CREIXEMENT REAL DELS COSTOS DE LES FAMÍLIES…

La reforma dels contractes, NO ha significat la fi de la temporalitat sense causa com volia pretendre el Govern de l’Estat. Ara s’ha potenciat el contracte fixe discontinu, que en moltes ocasions, no té cap sentit en treballs que tenen una continuïtat en el temps, i que la via hauria de ser el contracte indefinit a temps complert.

La pròxima reforma de les pensions, significarà una altra pèrdua de poder adquisitiu pels futurs pensionistes, ja que la tendència serà pensions més baixes i més tardanes. I els plans privats de pensions s’incentivaran, a fi de complementar les pensions públiques, que aniran a la baixa… Les jubilacions parcials han de ser el camí per revitalitzar plantilles i aconseguir la renovació “natural i progressiva” que necessiten molts sectors d’activitat industrial i de serveis de tota mena. Al sector de la salut hem de disposar de professionals ben retribuïts i que no emmalalteixen a la feina.

Descargar (PDF, 1.29MB)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.