Denúncia del 3,5% al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya


Des del Sindi.Cat volem anunciar que el pròxim dia 25 de gener de 2017 se celebrarà judici contra l’aplicació del descompte del 3,5% de les nòmines dels treballadors del transport sanitari a Catalunya representats pel nostre sindicat.

El Sindicat Independent i demòcrata de Treballadors de Catalunya (Sindi.Cat) demanda a la Unió Sindical Obrera de Catalunya (USO), a la Federació de Serveis Públics de l’UGT de Catalunya, a l’Asociació Catalana d’Empresaris d’Ambulàncies (ACEA) i a Comissió Obrera Nacional de Catalunya (CCOO). El motiu de la citada denúncia és per l’aplicació del descompte del 3,5% sobre el salari brut dels treballadors del transport sanitari a Catalunya, que és bé efectuant des de l’any 2012 per les retallades aplicades per les empreses. Ja que estem davant un nou concurs en funcionament, i les empreses van fer l’oferta econòmica, aquesta no ha de recaure amb l’esforç del treball dels professionals.

Volem manifestar la nostra preocupació de què els tres sindicats majoritaris estiguin al costat de la patronal, i no en la defensa dels interessos dels treballadors. No entenem que a la Comissió Paritaria que es va celebrar el passat dia 10 d’octubre o bé, es van manifestar en contra de la recuperació del citat 3,5% del sou brut, o simplement no es van presentar a la comissió. Ens ho podíem pensar de la Patronal (ACEA), però mai dels 3 sindicats (UGT, USO i CCOO).

Per això volem invitar a tots els treballadors/ores del sector del transport sanitari el pròxim dia 25 de gener a les 10,00 hores a assistir al judici que se celebrarà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, situat al Passeig Lluís Companys 14 de Barcelona.

Us hi esperem! Fem sentir la nostra veu!

Veniu amb les samarretes reivindicatives del sector, Ambulàncies en Lluita, Salvem les ambulàncies, etc.

Descargar (PDF, 1.93MB)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.