Que més s’ha de fer per ser excloent de concurs?


Crec que això està agafant una dimensió i un camí totalment equivocat, que cal donar a conèixer de manera automàtica.

Partint d’un valor estimat de contracte de 2.556.458.716,75 €, per cobrir les necessitats de prestació del servei d’assistència sanitària en ambulància, i comptant que aquests diners surten de la butxaca de totes i tots nosaltres, el sistema no es pot centrar en què, ara, un metge i un TES (o TTS) en un Vehicle d’Intervenció Ràpida (VIR) sigui la panacea del transport sanitari.

Amb l’anterior sistema, el Sr. metge també arribava igual de ràpid, amb la gran diferència de poder resoldre i donar millor assistència al pacient sense haver de demorar l’assistència (com passa ara) perquè no hi ha un DUI, o perquè CECOS ha enviat el VIR i aquest no resol demandant un SVI. Aquest temps de demora està totalment fora de lloc.

Això si, l’espectacle està garantit amb tants vehicles VIR (Vehicle d’Intervenció Ràpida), SVB (Suport Vital Bàsic), SVA (Suport Vital Avançat), SVA / I, policia … Un autèntic festival!!

L’ASSISTÈNCIA HA EMPITJORAT, GARANTIT …

D’altra banda, i parlant del lot Cat-Central-Berguedà,

  • Algú Ha revisat les bases?
  • On estan les millores que han proporcionat a TSC aquests punts tan valuosos per quedar-se amb el concurs?
  • Aquí tot segueix igual, amb les seves deficiències que sembla que no li importen a ningú.

Això mereix una actuació URGENT per part d’Inspecció o Cat-Salut, que vigili i doni solució a aquests despropòsits. Que vigili si s’està complint amb allò que es va acordar al concurs.

Us adjunto les fotos de Vàter-Cuina, que representa que és l’espai de cuina.

 

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.