Recomanacions per als treballadors del transport sanitari


Recomanacions

Des del Sindi.Cat volem fer unes recomanacions a l’hora de parlar amb els responsables d’una empresa.

Donada l’última onada de situacions incòmodes que s’estan produint a certes empreses del sector del transport sanitari volem aconsellar un seguit de mesures a prendre per assegurar-nos de què no s’empren cap mena de represàlia per part de les empreses.

  • Tractar en respecte qualsevol persona amb un càrrec de responsabilitat dins de l’empresa, inclús utilitzar l’adjectiu de vostè a l’hora de parlar amb ell.
  • Totes les peticions per poca cosa que pareguin s’han de fer en paper, dues còpies, una per a l’empresa, i una altra per al treballador, amb segell o signatura de la persona que rep la petició.
  • Gravar les converses amb el telèfon mòbil o un altre tipus d’aparell electrònic per poder-les presentar davant un jutge en cas de denúncia, és totalment legal la gravació si és en fins per a poder demostrar un assajament per part d’un superior.
  • No perdre mai les bones formes, qui crida no és el que més raó té, sinó aquell que pot defensar la seva postura amb les lleis.

Esperem que sigui d’utilitat aquesta mini guia, ja que ens enfrontem a uns temps difícils donades les últimes mesures que han pres alguns comitès d’empresa envers els incompliments d’aquestes en respecte a l’actual conveni que es regeix-gen, i els incompliments de les bases concursals passats ja pràcticament l’entrada del nou concurs del transport sanitari.

Pengem el document per si algú el vol imprimir i posar-ho al tauló d’anuncis.

Descargar (PDF, 280KB)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.