Risc laboral, exemple del que no s’ha de fer


Avui volem presentar un clar exemple del que no s’ha de fer en materia de seguretat laboral.

No entenem una situació com la que anem a descriure, per incompliment de la seguretat laboral en vers als treballadors d’ambulàncies i a causa de les obres del nou CAP de Roquetes que a mesura que van avançant, es necessita maquinaria més pesant per manipular els blocs de formigó que formen l’estructura de l’edifici. I en lloc d’aplicar les mesures de seguretat que estan contemplades al pla de riscos laborals de l’obra, que no és una altra que recol·locar les ambulàncies i el personal mentre durin les obres, opten per seguir endavant i posar en perill la seguretat dels professionals de les ambulàncies.

La seguretat de l’ambulància per davant de la dels professionals d’aquesta.

Els consells de seguretat laboral d’obra han estat ignorades pel responsable del SEM el qual no ha mostrat interés per la seguretat dels treballadors. Inclús tenint l’ajuda i col·laboració de l’ajuntament de Roquetes, que facilita un espai adient per a reubicar les dues ambulàncies afectades.

Qui permet una cosa així?

Des del Sindi.Cat volem demanar la dimissió del responsable del SEM que ha permès aquesta situació, que vulnera greument la seguretat dels seus professionals, i amés a més tenint una solució temporal al seu abast com es el espai facilitat pel ajuntament de Roquetes.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.