Noticies.


Notícies i Butlletí Digital, portaveu del Sindicat Independent i Demòcrata de treballadors de Catalunya (SINDI.CAT).

Notícies i Butlletí Digital, dos portaveus del Sindicat Independent i Demòcrata de treballadors de Catalunya (SINDI.CAT).

En aquest apartat, al costat de les notícies, iniciem el camí del nostre Butlletí Digital que és el portaveu del Sindicat on trobareu notícies, opinions i les nostres inquietuds a través de la col·laboració de tots. També notícies, sindicals, laborals i socials. Es tracta d’oferir un servei a l’afiliat, amb la il·lusió i el desig que sigui el butlletí de tothom a través de les seves aportacions, suggeriments i comentaris.

Podràs llegir-lo, descarregar-lo, fer-te una còpia i donar-lo a conèixer als altres.

Si vols participar en el Butlletí, o tens notícies importants no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a través dels següents correus:

comunicacion@elteusindi.cat o jubilats@elteusindi.cat

 

Últimes Notícies

Sant Jordi día del Llibre i de la Rosa

0 comentarios

Sistema para la Autonomía y Atención a la Dependencia.

Des del 2007, s’ha implementat i desenvolupat progressivament la Llei 39/2006, de 14 de desembre, de promoció de l’autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència. Des de gener del 2012, trimestralment el Departament facilita les dades de la dependència a Catalunya, amb la voluntat de fer arribar la informació a la […]

0 comentarios

Cursillo de Formación 29 de Abril

El Estatuto de los trabajadores recoge los derechos y garantías que tienen los trabajadores para realizar sus funciones sindica­les y de representación: los representantes de los trabajadores no pueden sufrir ningún tipo de discriminación por su condición, asimismo se les otorgan determinadas condiciones especiales y garantías en su puesto de trabajo. En este cursillo, se […]

0 comentarios

ABanzis – Ofertas a los afiliados y Familiares

0 comentarios

CAMPAÑA DE RENTA 2020. INFORMACIÓN PARA CONTRIBUYENTES AFECTADOS POR ERTE EN 2020

La Agencia Tributaria pone a partir de hoy a disposición de los contribuyentes los habituales servicios de asistencia previos al inicio de la Campaña de Renta, que este año comienza el 7 de abril y se extenderá hasta el 30 de junio.

0 comentarios

Declaración de la Renta 2020

0 comentarios

Las ambulancias convocan una manifestación unitaria tras cinco meses de huelga

Los trabajadores de las ambulancias concertadas exigen al futuro Govern que constituya una mesa de negociación para homologar sus condiciones laborales con las de la plantilla del CatSalut. Cuatro organizaciones de trabajadores –CCOO, UGT, USOC y SINDI.CAT– han unido sus fuerzas para descongelar una reclamación capital del sector.

0 comentarios

Butlletí Digital nº 025 Marzo-Abril 2021

Portem un any de crisi sanitària i, derivada d’aquesta, de pèrdua de drets laborals i socials, acomiadaments que afecten a tots i totes. Des de SINDI.CAT aquest 8 de Març volem denunciar que les conseqüències de la crisi s’estan acarnissant amb major cruesa amb les dones a les quals afecta directament, amb reduccions salarials, la […]

0 comentarios

MANIFEST SOBRE LA VACUNA DEL COVID-19

La Comissió Executiva de Consell de la Gent Gran de Catalunya de l’dia 19 de maig de 2020 va debatre aquest tema sobre la vacuna de l’COVID-19 i va acordar fer públic el següent manifest:  

0 comentarios

Per què ara no pago res al comprar medicaments amb recepta i l’any passat sí?

0 comentarios
Últim Butlletí de notícies

Butlletí Digital nº 025 Marzo-Abril 2021

Portem un any de crisi sanitària i, derivada d’aquesta, de pèrdua de drets laborals i socials, acomiadaments que afecten a tots i totes. Des de SINDI.CAT aquest 8 de Març volem denunciar que les conseqüències de la crisi s’estan acarnissant amb major cruesa amb les dones a les quals afecta directament, amb reduccions salarials, la pèrdua o precarització dels seus llocs de treball.

Exigim al Govern que faci polítiques efectives i reals d’ocupació, de foment de la igualtat retributiva als centres de treball, polítiques que tractin per igual tant a homes com a dones, en definitiva, polítiques que incloguin la dimensió de la igualtat de gènere a l’hora de fer front a aquestes crisis i desenvolupar solucions per superar-les.

Descargar (PDF, 789KB)