Noticies.


Notícies i Butlletí Digital, portaveu del Sindicat Independent i Demòcrata de treballadors de Catalunya (SINDI.CAT).

Notícies i Butlletí Digital, dos portaveus del Sindicat Independent i Demòcrata de treballadors de Catalunya (SINDI.CAT).

En aquest apartat, al costat de les notícies, iniciem el camí del nostre Butlletí Digital que és el portaveu del Sindicat on trobareu notícies, opinions i les nostres inquietuds a través de la col·laboració de tots. També notícies, sindicals, laborals i socials. Es tracta d’oferir un servei a l’afiliat, amb la il·lusió i el desig que sigui el butlletí de tothom a través de les seves aportacions, suggeriments i comentaris.

Podràs llegir-lo, descarregar-lo, fer-te una còpia i donar-lo a conèixer als altres.

Si vols participar en el Butlletí, o tens notícies importants no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a través dels següents correus:

comunicacion@elteusindi.cat o jubilats@elteusindi.cat

 

Últimes Notícies

Ingreso Mínimo Vital – Resumen Asesoría Jurídica SINDI.CAT

El Ingreso Mínimo Vital es una prestación no contributiva de la Seguridad Social que garantiza unos ingresos mínimos a quienes carecen de ellos. El Gobierno lo define como un derecho subjetivo de la ciudadanía que se garantiza que va a estar disponible para quien lo necesite. La renta mínima se ha diseñado “con mucho cuidado” […]

0 comentarios

Carta al Conseller de Treball de Catalunya

La xarxa d’oficines de el Servei Estatal Públic d’Ocupació (SEPE) podrien retardar l’obertura de les seves portes a el públic fins a l’estiu, més tard que altres àrees de l’administració pública que començaran des del pròxim dilluns a reprendre l’activitat. La Comissió Executiva de SINDI.CAT s’ha dirigit a l’conseller de l’Depertament de Treball, Afers Socials […]

0 comentarios

Serveis Juridics Laborals, Civics i Penals de Sindi.Cat – Tarifes 2020

Amb la finalitat de continuar donant un servei econòmic i de qualitat als afiliats, i també als simpatitzants, els Serveis Jurídics de Sindi.Cat, han decidit actualitzar les Tarifes d’aquests serveis, per l’any 2020.   Consultar les Tarifes: 

0 comentarios

Sistema para la Autonomía y Atención a la Dependencia.

Sistema para la Autonomía y Atención a la Dependencia (SAAD) El Sistema para la Autonomía y Atención a la Dependencia (SAAD), es el conjunto de servicios y prestaciones económicas destinados a la promoción de la autonomía personal, la atención y protección a las personas en situación de dependencia, a través de servicios públicos y privados […]

0 comentarios

Denuncia Pública a la Consellera de Salut

Sector Transport Sanitari – Secció Sindical Ambulàncies Domingo En aquests dies de màxima exigència per a tots els professionals de la sanitat que estan donant el cent per cent del seu esforç i professionalitat, volem DENUNCIAR en concret la PRECARIETAT LABORAL i el FRAU en la CONTRACTACIÓ que pateixen molts treballadors i treballadores de l’empresa […]

0 comentarios

Devolución de las cantidades abonadas

A partir del 7 de mayo se inicia el proceso de reembolso de las plazas del Programa de Turismo del Imserso como consecuencia de la interrupción de los viajes por la declaración del estado de alarma.

0 comentarios

Sec. Transp. Sanitario – A Consellera del Departament de Salut

Desde Sindi.Cat consideramos inaceptable el menosprecio por la vigilancia de la salud de los Técnicos y Técnicas de Emergencias Sanitarias al carecer de un protocolo claro de actuación sobre como, cuando y a quien realizar los test PCR o rápidos sobre el personal del transporte sanitario en relación al Covid-19.

0 comentarios

Sindi.Cat reinicia diariamente su actividad

    Se comunica a todos los afiliados, simpatizantes y amigos en general que a partir de la próxima semana (11 de Mayo), el Sindi.Cat reinicia diariamente su actividad abriendo al público en horario normal donde seréis atendidos por nuestros servicios: Mañanas de 9:00 a 13:30 h. y por las tardes de 15:30 a 19:00 […]

0 comentarios

Butlletí Digital nº 020 May-Jun. 2020

          MANIFEST DEL PRIMER DE MAIG DE 2020 AQUEST PRIMER DE MAIG, REIVINDIQUEM PROTEGIR LA SALUT DE LES PERSONES, PERO TAMBÉ LA PROTECCIÓ DEL DRET AL TREBALL DE TOTHOM:  ¡SENSE TREBALL NO HI HA FUTUR!!!      

0 comentarios

Carta oberta al Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya

0 comentarios
Últim Butlletí de notícies

Butlletí Digital nº 020 May-Jun. 2020

         

MANIFEST DEL PRIMER DE MAIG DE 2020

AQUEST PRIMER DE MAIG, REIVINDIQUEM PROTEGIR LA SALUT DE LES PERSONES, PERO TAMBÉ LA PROTECCIÓ DEL DRET AL TREBALL DE TOTHOM:  ¡SENSE TREBALL NO HI HA FUTUR!!!

Descargar (PDF, 812KB)